Які обрати ноутбуки HP для роботи та популярні моделі

Настільний комп’ютер – вірний друг та товариш сучасної людини. На ньому працюють, грають, дивляться фільми. Мінус тільки один, зате значний: пристрій не можна взяти із собою.

Комп’ютери великі, важкі та потребують постійного підключення до електромережі. У кафе чи поїздку його із собою не візьмеш.

Натомість візьмеш ноутбук. Раніше вони сильно поступалися повноцінним комп’ютерам у продуктивності та зовсім недовго тримали заряд. Сьогодні ноут цілком може повністю замінити ПК. HP — один із найбільших виробників мобільних комп’ютерів. Якщо ви збираєтеся купити ноутбуки на dkt.ua/noutbuki-hp/, до продукції цього бренду варто придивитися.

Переваги

Надійність та ремонтопридатність. Пристрої HP служать довго, а рідко ламаються. Якщо неприємність все ж таки сталася, ноут легко полагодити. Його обслужать у будь-якому сервіс-центрі.

Широкий асортимент. Звучить банально, але у HP купа ноутбуків під різні цілі. Ігрові, графічні, для перегляду фільмів, вірні робочі конячки, дешеві моделі для лінивого скролінгу — знайти варіант собі до душі легко.

Дизайн. Ноутбуки виглядають лаконічно та стримано. Тим і беруть.

Адекватна ціна. Назвати ноути прямо дешевими не можна, хоча існують такі моделі. Але у HP вартість повністю відповідає функціоналу та якості.

Особливості

Процесор або Intel (i5/i3/i7/Pentium) або AMD Ryzen. Перший багатозадачний та швидкодіючий, підходить для офісних програм. Другий відмінно працює з мультимедіа та важкими програмами.

Відеокарта інтегрована чи дискретна. Крім тих же Intel та AMD зустрічається NVIDIA.
Розмір оперативної пам’яті — 8-32 Гб. Беріть більше для найкращої швидкодії.

Жорсткий диск гібридний. Загальний об’єм – до 1000 Гб. Досить на все.

Клавіатура острівна, з м’яким ходом та зручним розташуванням кнопок. Часто присутні дворівневе підсвічування та увігнуті клавіші, які роблять пристрій більш стильним та зручним.

Різновиди

Класичний ноутбук з ширококутним екраном. Підходить для настільної та офісної роботи, відеоігор, перегляду фільмів.

Лептоп. Мобільний та легкий. Зустрічаються моделі з сенсорним екраном, з покриттям антивідблиску.

Ультрабук. Надтонкий корпус, максимальна мобільність, непогана продуктивність. Досить висока ціна.

Трансформери. Модель поєднує в собі ноутбук та планшет. Універсальна техніка, що мчить: і розвалитися в кріслі, щоб пограти, і попрацювати в дорозі.