Експорт зернових з України до Європи: правила та поради

В Україні багато природних багатств. Зокрема, український клімат чудово підходить для вирощування зернових та олійних культур. Насамперед це, звичайно, пшениця та соняшник.

Причому зерна достатньо, щоб не лише повністю забезпечувати внутрішній ринок, а й надсилати надлишки на експорт. Загалом експорт зернових з України до Європи — перспективна галузь, прибуткова та з більшими можливостями до розвитку.

Укрпромінвест-АГРО

Серед українських компаній, які займаються виробництвом, переробкою та реалізацією зерна, можна виділити сміливо Укрпромінвест-АГРО. Це визнаний лідер за обсягами виробленої продукції. Локалізовано у Вінницькій області. Є власний завод із переробки зерна, здатний обробити понад 600 тонн пшениці на добу. Фактично Укрпромінвест-АГРО — підприємство повного циклу: від вирощування зернових на власних полях до їхнього перетворення на якісне борошно. Компанія збирає зерно, відбирає найкраще, ділить на сорти та категорії. Продає як готовий продукт, і саме зерно.

Високу продуктивність забезпечує найсучасніше обладнання. Воно поєднується з продуманими агротехнологіями та грамотним веденням сівозміни. Укрпромінвест-АГРО не вирощує рослини, що призводять до збіднення ґрунтів, та чергує культури так, щоб вони отримували максимум корисних речовин природним шляхом. Наявність добрив власного виготовлення (відходи від виробництва іншого типу продукції – бурякового цукру) робить оборот ще вигіднішим та ефективнішим.

Докладніше про експорт

Зернові від Укрпромінвест-АГРО відповідають усім європейським стандартам якості та рекомендовані до експорту. Компанія відповідає до вирощування зерна. Вона звела до мінімуму шкідливі викиди і загалом піклується про екологію. Співробітників майже 5000, але фірма до всіх ставиться уважно; повноцінне працевлаштування та справедлива зарплата мотивують, і виробництво стає ще ефективнішим.

Укрпромінвест-АГРО – найбільший в Україні експортер сільськогосподарської продукції. Крім зерна компанія постачає до Європи олійні культури, сою, буряковий цукор, м’ясо, молоко та іншу подібну продукцію. Логістичні маршрути давно відображені: продукція доставляється в найкоротші терміни та без втрати якості. Це робить Укрпромінвест-АГРО вкрай вигідним для Євросоюзу партнером.