Організація безпеки та охорони з компанією TOPGUARD

На багатьох заходах і для бізнесу необхідні професійні Охоронні послуги. Особиста охорона-це гарантія безпеки і захисту в складних ситуаціях. Охорона повинна бути перш за все професійною і досвідченою.

Про охоронне агентство

Охоронна фірма ТопГард надає широкий спектр послуг професійних охоронців. Вони можуть надати особисту охорону або цілих заходів з масовим скупченням людей. Персональна особиста охорона має на увазі охорону безпосередньо самого об’єкта. Особистий охоронець обов’язково повинен бути з досвідом і зуміти зреагувати в разі загрози своєму клієнтові. Таких охоронців ще називають охоронцем.

Існує ще один спосіб — охорона концертів Україна. Тут пропонується відразу кілька досвідчених охоронців, які будуть розставлені по всіх точках залу або площі і вони здатні контактувати один з одним на відстані. Вони також включають в себе перевірку на вході і організація пункту пропуску. Людина не зможе пройти із забороненими засобами або холодною зброєю. Їх завдання-стежити за порядком, виявляти порушників і вчасно реагувати на будь-які загрози для виступаючих і глядачів.

До послуг охоронної організації також відноситься охорона конференцій, офісів, житлових комплексів та ін бізнесмени часто наймають охоронців, якщо їм необхідно виїхати за кордон, сек’юріті можуть супроводжувати клієнта на угодах, зустрічах і т.д. також можна замовити охорону в якості супроводу при перевезення небезпечних або дорогих вантажів.

Приватна компанія TOPGUARD надає всі можливі послуги охорони. У базі агентства міститися тільки професійні та досвідчені службовці, які мають військовий або бойовий досвід. Фірма може гарантувати високий рівень безпеки за рахунок застосування сучасного обладнання і кращих технологій.

Перед укладенням контракту, клієнт і агентство обов’язково обговорюють всі нюанси про обов’язки охорони і методах їх захисту. Клієнт може наказати своєму захиснику кого можна підпускати в близький контакт, а кого варто видалити. Для юридичних осіб, компанія надає відповідальний захист всіх цінностей підприємства: нерухоме і рухоме майно, матеріальні цінності, вантажі і товар. Для організації охорони в приміщеннях, компанія пропонує додатково встановити тривожні кнопки, відеоспостереження, датчики руху, пожежну безпечну та інші сучасні способи максимального захисту від зловмисників та непроханих гостей.