Вибір хни для брів: різновиди та особливості вибору

Під хною мається на увазі природне походження рослинна речовина, яка ось уже багато часу використовується для фарбування брів.

Її популярність обумовлена не тільки натуральним складом, але й чудовою можливістю отримати на виході гарний та природний колір брів без застосування шкідливих хімічних компонентів. Рекомендується більш детально розглянути різні види хни та взяти до уваги цінні поради щодо вибору найбільш підходящої конкретної ситуації.

Основні види та їх переваги

Перш ніж вибрати та замовити хну на divalen.com.ua/brovy/hna, необхідно виділити такі популярні на сьогодні різновиди, як:

  1. Натуральна: є чистою хною без будь-яких добавок і барвників. Вона ідеальним чином підходить насамперед для тих, хто віддає перевагу природному та нейтральному кольору брів. Вона має коричнево-червоний відтінок, який можна за бажанням змішувати з іншими інгредієнтами для отримання бажаного кольору.
  2. Кольорова: даний вид хни містить у своєму складі натуральні барвники. Йдеться про індиго, а також касію. Вона дозволяє отримати більш насичений і виразний колір брів, а також різноманітність відтінків, починаючи від темно-коричневого і закінчуючи насичено чорним. Вибір кольорової хни залежить насамперед від природного кольору волосся та бажаного результату.
  3. Безаміачна: цей різновид ідеально підходить для тих, хто має чутливу шкіру або алергію на аміак. Вона не тільки абсолютно безпечна для здоров’я, але і має при цьому зволожуючі властивості завдяки вмісту натуральних масел і екстрактів.
  4. Професійна: цей вид найчастіше використовується безпосередньо в різних салонах краси, а також має стійкіший результат. Вона може містити спеціальні добавки, що покращують при цьому зчеплення з волоссям і продовжують тривалість виробленого фарбування.
  5. Ультрашвидка: її можна приготувати до використання всього за кілька хвилин і при цьому отримати досить непоганий результат.

Висновок

Насамкінець необхідно відзначити, що при виборі хни для фарбування брів в обов’язковому порядку слід враховувати природний колір волосся, тип шкіри, а також бажаний ефект. Також варто не забувати проводити пробу на алергію безпосередньо перед використанням нового продукту на невеликій ділянці шкірного покриву. Правильний вибір хни обов’язково допоможе досягти бажаного результату та зберегти при цьому брови здоровими та красивими.