Фотозона на весілля: ідеї та як правильно зробити

Фото — це найпам’ятніший спогад. Тому до питання обрання фотозони на весіллі варто підійти дуже серйозно.

Весілля це свято яке буває лише раз в житті і тому варто залишити по його закінченню неймовірні враження у вигляді цілого альбому фотокарток.

Весільна підготовка виснажливий та складний процес, тому наречені не рідко звертаються за допомогою до декораторів — і це правельне рішення! Однак варто обирати декорації за власним смаком та вподобаннями.

Вибір весільної зони для фото дуже різноманітний. Оформлення може бути будь-яким за вашим бажанням, це може бути як і звичайний банер так і конструкція прикрашена декораціями. Декорації також можуть бути найрізноманітнішими.

  • Повітняні кульки;
  • Стрічки;
  • Квіти;
  • Ажурні деталі.

Вибір фотозони буде залежати від основної тематики весілля, наприклад якщо свято виконане в українській тематиці то в місце фотозони буде доречно прикрасити сухоцвітами, атласними стрічками та мішковиною. Головними особливостями при підборі декору фотозони буде обрання місця встановлення зони, колірна гама та врахування модних тендепцій при підборі аксесуарів. Фотозини також бувають відкритого та закритого типів. Відкритого типу частіше всього встановлюють на вулиці, тому така зона підходить для виїздних церемоній. Закриті зазвичай встановлюють в приміщенях та бенкетних залах.

Зробити гарні фото можна не лише в окремій фотозоні, адже в гарних фотознімках головне це емоції які є неповторними, тому не рідко замовляють фотографа який робить знімки протягом усього вечора, тому ванто накож подбати про елементи які потраплять до об’єктиву. Наприклад свічки сімейне вогнище https://vizzara.com.ua/uk/dir_svechi_podsvechniki/ обов’язково будуть в кадрі в момент вінчання, чи проведенні обрядів. Так само й бенкетний стіл, гостей будуть фотографувати під час тості, в моменти танцю та конкурсів тому в кадр обов’язково потраплять застільні декорації. Прикрасьте гарно бокали для шампанського, а для наречених придбайте весільні бокали ручно роботи https://vizzara.com.ua/dir_svadebnie_bokali/, які по закінченню святкування молодята залишать собі на згадку та зможуть випити з них на річницю.

Фінальним етапом святкування є розрізання торта, тому фото які будуть зроблені на останок залишаться в пам’яті найдовше. Тому для ефектних фото варто подбати про акценти та деталі які будуть на фото. Зокрема тут мова йде про прилади для торта https://vizzara.com.ua/pribory-dlya-torta/, адже це важлива деталь яку будуть фотографувати крупним планом, тому зробіть для приладів гарне оформлення та декорування в тон весілля.

Зробить своє свято незабутнім та оригінальним, При створенні декору та фотозони, звичайно варто подумати про стиль, однак це ваш день і лише вам обирати як буде прекрашена зала чи зона для фото!