Навчання в Британії: підтримка та особливості

Освіта за кордоном завжди мала особливу вагу. Британські дипломи сьогодні відносяться до найпрестижніших і найбажаніших. Заради навчання у Британії студенти та школярі готові на багато чого.

Але самостійно влаштуватися у ВНЗ мрії дуже важко.

Підтримка

The Academic Advisor — організація, яка допомагає вступати до британських ВУЗів і шкіл якщо подивитися більше інформації на https://theacademicadvisor.com.ua/ua/, виявиться, що вступають усі студенти, які звернулися до центру. Не без нюансів, звісно: дещо потрібне і від кандидата. Без початкових даних навіть The Academic Advisor не зможе нічого вдіяти.
Освітній проект діє кілька етапів.

Збір академічного профілю. Кожен студент унікальний — зі своїми особливостями та академічними здобутками. The Academic Advisor допоможе визначитися з професією, підібрати відповідну освітню програму.

Підбір навчального закладу. ВНЗ або школа-пансіон повинні відповідати нахилам студента, його здібностям, навичкам та досягненням. А ще студент має задовольняти внутрішні вимоги установ.

Формування пакета документів. Щоб підвищити шанси на успіх, The Academic Advisor збирає його так, щоб папери мали найбільшу вагу. До пакету документів входять академічні досягнення, рекомендації, мотиваційний лист, резюме та інше.

Подача документів. На цьому етапі іноді доводиться проходити співбесіду.

Відстеження прогресу надходження.

Оформлення проживання та реєстрація у навчальному закладі. Допомога з пошуком житла, заселенням, остаточним надходженням.

Організація подорожі.

Підтримка. Протягом першого року навчання The Academic Advisor підтримує студентів, що надійшли.

Особливості

Вся освіта у Британії платна. І за середню освіту, і за ВНЗ доведеться платити. Ціни стартують від 14 тисяч фунтів стерлінгів на рік і залежать від багатьох факторів. Це:

  • тип навчального закладу;
  • рівень навчального закладу;
  • спеціальність;
  • освітня програма — бакалавр, магістр, інше;
  • локація та багато іншого.

У вартість додатково доведеться включити проживання та харчування.

Універсальні вимоги для студента — хороші оцінки в атестаті, знання англійської (доведеться складати іспит IELTS), пакет документів. Доведеться скласти вступні іспити і пройти співбесіду. Для представників творчих професій також потрібне портфоліо. Документи необхідно перекласти англійською (професійно) та завірити (нотаріально), а також апостилювати.