Зарядна станція для ОСББ: переваги та основне призначення

В останні роки такі транспортні засоби, як електромобілі стали надзвичайно затребуваними в усьому світі. Вони вважаються екологічно чистою та економічно вигідною альтернативою звичайним машинам з двигунами внутрішнього згоряння.

Сучасна зарядна станція Type 2 дедалі частіше встановлюється на території житлових комплексів. Це можливість кожного мешканця новобудови будь-якої миті зарядити акумулятор електромобіля. У чому інші переваги загальної зарядної станції в ЖК?

Максимальний рівень зручності

Ця сильна сторона вважається найважливішою у всьому списку. Тепер мешканці новобудов можуть зарядити електромобіль прямо на своєму паркувальному місці. Не потрібно вирушати до зарядної станції, яка може розташовуватися далеко від вашого району проживання. До того ж, там нерідко стоять довгі черги з транспортних засобів. Економія часу у разі використання загального зарядного пристрою в РК буде наявна.

Економія великої суми грошей

Тепер вам не доведеться регулярно витрачати гроші зі свого гаманця. Люди, які мають квартири у житловому комплексі, можуть зарядити свій електромобіль дешевше, ніж у випадку із громадськими зарядними станціями. Це дуже вигідно в тому випадку, коли ви регулярно користуєтеся транспортним засобом і потребуєте частого заряджання його акумулятора.

Збільшення загальної вартості нерухомості

Людина, яка шукає для себе житло, звертає увагу на кожну дрібницю. Якщо в житловому комплексі є зарядні станції для електромобілів, то це буде величезним плюсом. Власник нерухомості може встановити більш високі ціни на квартиру, оскільки це рішення буде цілком обґрунтованим.

Зниження рівня забрудненості довкілля

Сучасні електромобілі не виділяють у повітря шкідливі викиди. Їх застосування дозволяє захистити довкілля від забруднень, зберегти стан природи. Якщо зарядний пристрій для електромобіля перебуватиме у вільному доступі, то людина швидше та легше ухвалить рішення про перехід на екологічно чистий транспортний засіб.

Поліпшення громадського іміджу компанії-забудовника

Коли людина бачить, що організація дбає про своїх клієнтів та пропонує їм високий рівень зручності, її рівень довіри до компанії та її продукції підвищується. До забудовника охочіше звертатимуться люди, яким хочеться жити в дійсно комфортних умовах.

У магазині OnCharger можна знайти потрібну зарядну станцію для електромобіля. Перегляньте каталог сайту, тому що тут зібрані тільки найкращі варіанти для власників таких транспортних засобів!