Як самостійно підключити електричний сушка для рушників

Електричні сушки для рушників відрізняються легкістю монтажу і естетичним зовнішнім виглядом. Не можна залишати осторонь таку якість, як функціональність.

Він гармонійно поєднує переваги опалювального приладу та можливість сушіння невеликих речей у приміщенні ванної кімнати.

Якщо ви чудово ладнаєте з електрикою і знаєте, як самостійно провести монтаж, то можна замовити рушникосушку на https://hygge-families.com/uk/for-partners/. У сучасних реаліях, не обов’язково вішати пристрій на стіну, свердлити отвори в кахлі, достатньо купити модель для підлоги, подовжити шнур і підключити його до розетки.

Після покупки, підлоговий сушки для рушників встановлюють в безпосередній близькості до джерела живлення. Бажано зробити монтаж спеціальної розетки із захистом від вологи. Її можна встановити на невеликій висоті від підлоги або, навпаки, ближче до стелі. Її приєднання здійснюється від стельового освітлення.

При необхідності, можна самостійно подовжити кабель електричного сушки для рушників, але мінусом стане анулювання гарантії.

Цей спосіб установки є найбільш екологічним, так як не вимагає штроблення стін та псування кахлю на стінах. Фахівці рекомендують встановлювати розетки з невеликим запасом потужності та використовувати лише сертифіковану продукцію.

Рекомендації щодо встановлення електричного сушки для рушників

Як говорилося вище, установкою обігрівального пристрою може займатися навіть майстер-початківець. Виконання завдання здійснюється поетапно:

  • якщо ванна кімната вже відремонтована, немає сенсу займатися свердлінням плитки та прокладкою додаткової електричної лінії, достатньо купити готовий сушка для рушників і помістити його в безпосередній близькості до розетки;
  • вибираючи пристрій, орієнтуйтеся на максимальне нагрівання не більше 60 градусів. Торкнувшись його рукою, у включеному стані, ви не отримаєте опік, але при цьому, обігрів невеликого приміщення здійснюватиметься якісно;
  • необхідно пам’ятати, що у ванній кімнаті є специфічний мікроклімат, тому необхідно встановлювати спеціальну вологозахищену розетку.

Якщо теплоносієм є олія, необхідно уважно прочитати інструкцію, оскільки дані конструкції вимогливі до рівня нахилу поперечних тримачів рушників. При монтажі необхідно користуватися будівельним рівнем, щоб дотриматися вертикальності та горизонтальності площин конструкції.