Поняття про дизайнерський ремонт і правила проведення

Ремонт — справа відповідальна і дуже нервова. На шляху до ідеального житла доведеться подолати безліч складнощів.

Полегшити процес просто: достатньо замовити дизайнерський ремонт на https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajnerskij-remont/ NSD Group. Ця ремонтна компанія відрізняється надійністю.

Опис і переваги

Дизайнерський ремонт не схожий на звичайний. Головна відмінність-присутність професійного дизайнера. Ця деталь тільки здається невеликою. Насправді дизайнер виконує величезну роботу: складає дизайн-проект, веде замовлення до самої реалізації. Від нього залежить навіть розстановка меблів.

І це друга відмінність від стандартного ремонту. Зазвичай ремонтні роботи закінчуються на чистовій обробці. Наповнювати приміщення меблями і аксесуарами доводиться самостійно. При роботі з дизайнером він думає про інтер’єр в цілому — створює повноцінне цілісне простір.

Дизайнерський ремонт унікальний. Деякі називають» дизайнерськими » реалізацію готових, заздалегідь розроблених проектів. Але справжня робота дизайнера-створити унікальне житло. Воно індивідуально і ідеально підходить власнику.

Займаючись звичайним ремонтом, про ергономіку і комфорт думають, але не дуже ретельно. Адже головне-вирівняти стіни для нових шпалер або закрити тріщини в стелі. Дизайнер ж створює максимально зручний і функціональний простір. Воно не просто красиво виглядає, воно призначене для повсякденного життя.

Етап

З чого починається дизайнерський ремонт? З огляду майбутнього поля бою. Кількість кімнат, конфігурація приміщень, навіть поверх впливають на кінцевий результат. Дизайнер нівелює недоліки кімнат, плекає їх гідності. І для цього він повинен добре уявляти, що робить.

Наступний крок-обговорення майбутнього проекту з замовником. Вибираються стиль, забарвлення, функції приміщень. Господар квартири або будинку — повноцінний співавтор, адже йому повинно подобатися в майбутньому житло. Дизайнер збирає побажання воєдино, шліфує їх і привносить власні ідеї.

Створення дизайн-проекту-найважливіший етап дизайнерського ремонту. Стилістика приміщень, матеріали, меблі, техніка — дизайнер підбирає все. Проекти зазвичай Тривимірні, щоб кімнати можна було розглянути з усіх боків.

Коли проект затверджений, його можна реалізовувати. Якщо була чистова обробка, її видаляють. Іноді демонтують старі перегородки, переносять або змінюють дверні прорізи.

Наступний крок-створення планування. Зведення тих же перегородок, монтаж дверних полотен і віконних віконниць. За ним слід прокладка комунікацій. У квартирах особливо важливі електрику і вентиляція, в приватних будинках доведеться думати про водопроводі. Опалювальну систему теж збирають на цьому етапі.

Рідкісний будинок обходиться без чорнових робіт. Стіни і підлогу потрібно вирівняти. За ними слід чистова обробка — поклейка шпалер, настилання паркетної дошки, кладка плитки.

Звичайний ремонт закінчився б тут. Дизайнерський не зупиняється. Потрібно змонтувати побутову техніку, встановити телевізор і аудіосистему. Далі розставляються по своїх місцях меблі. Фінальний штрих-дрібні деталі на зразок декоративних подушок і настільних ламп.