Особливості організації СМС розсилок для бізнесу

На сьогоднішній день SMS стає все більш важливим інструментом маркетингу. Але щоб використовувати його повною мірою, необхідно грамотно підійти до питання організації розсилок.

Помилки, допущені під час використання підприємцями та маркетологами SMS як основного комунікаційного каналу, призводять до того, що багато повідомлень видаляються навіть без прочитування. Зрозуміло, що в такому випадку sms розсилка не приносить очікуваного ефекту. Багато хто вважає, що мобільний маркетинг неефективний і вимагає великих вкладень у програмне забезпечення, що робить застосування коротких повідомлень для бізнесу нераціональним. Ця думка докорінно помилкова. Мобільним зв’язком зараз користуються абсолютно всі категорії користувачів. Відповідно, цільові пропозиції у формі SMS-повідомлень доносяться також ефективно, як у цій розмові.

Переваги

Телекомунікаційний оператор Київстар пропонує своїм абонентам послугу масових розсилок на максимально вигідних та комфортних умовах. Клієнти отримують доступ до дуже вигідних технологічних пропозицій, впровадження яких у бізнес принесе значне збільшення прибутку. За допомогою платформи Adwisor можна налаштувати автоматизовану розсилку смс по клієнтській базі швидко і просто — буквально в кілька кліків. Крім того, абоненти Київстар отримують доступ до програмного інтерфейсу API, щоб інтегрувати розсилку в CRM компанії стало ще простіше.

Застосування СМС-розсилок підприємцями дає безліч переваг:

  1. СМС-повідомлення є прямим каналом зв’язку, доступним всім клієнтам. Інформація, надіслана у вигляді СМС-повідомлення, істотно підвищує шанси на те, що одержувач її все ж таки прочитає.
  2. За допомогою SMS можна проаналізувати власні послуги максимально детально. Обмінюючись СМС з клієнтами, підприємець отримує настільки важливий для розвитку бізнесу зворотний зв’язок. Це реальна можливість одержати максимальний обсяг корисної інформації за дуже короткий час.
  3. Для SMS-розсилки можлива гнучка інтеграція з іншими комунікаційними каналами. Щоб ефективність рекламної компанії виявилася максимально високою, необхідно одночасно застосовувати різні інструменти інформування клієнтів. Якщо розсилати короткі СМС з посиланням на офіційний сайт компанії та інші ресурси, можна досягти максимально високого результату.