Акумулятори для автомобіля: види і вибір

Акумулятор-важлива деталь автомобіля. Завдяки їй запускається двигун. Від неї ж харчується вся електроніка.

Раз в чотири-шість років вузол доводиться міняти. Це природний процес-у кожної батареї певний термін експлуатації, і нескінченних серед них немає. Потрібно купити акумулятор на https://a-mega-auto.com/akkumulyatory/ і встановити його.

Параметри акумуляторів

Впускний струм. Це не просто потужність — це температура, при якій акумулятор можна експлуатувати. Двигун легко запуститься, якщо не виходити за цей діапазон. Інакше виникають всілякі проблеми, а батарея швидко ламається.

Ємність. Тут все зрозуміло: ємність визначать, як довго буде працювати акумулятор. Не варто брати занадто ємні акумулятори, що перевищують потреби обладнання більш ніж на 20%. Скористатися цими потужностями все одно не вийде, а грошей доведеться витратити більше.

Полярність. Буває прямий і зворотній. На різних машинах зустрічається різна. Зазвичай акумулятор беруть тієї ж полярності, що і попередній, інакше довжини проводів може не вистачити.

Розмір. Існує кілька стандартів розміру акумулятора, і вони не є взаємозамінними. Занадто велика батарея не поміститься в призначене для неї місце, маленька буде бовтатися.

Переваги батарей

Чому варто вибрати акумулятори Мегатекс? Головна причина-адаптація. Батареї відмінно пристосовані до вітчизняних дорогах. Вони витримують температуру до -45°, на що європейські просто не здатні. Надійний пуск навіть в суворі холоди.

Інший приклад адаптації-стійкість до вібрацій. Всім відомо, що в Європі дороги гладкі і рівні. Вітчизняні подібним похвалитися не можуть.

Пристосований до нерівностей дорожнього полотна акумулятор — справжня знахідка.

Пристрої Мегатекс безпечні. Є захист від самозаймання. Ризик пошкодження від глибоких розрядів мінімальний.

Експлуатувати акумулятори дуже просто. Витрата води знижений. Батареям досить самого мінімального догляду.

Магазин А-Мега

Найкраще купувати батареї Мегатекс в магазині А-Мега. Це ексклюзивні представники заводу. Завдяки прямому контакту з постачальником продукція надається за доступною ціною. Якість при цьому не страждає — акумулятори дуже надійні.

Доставка швидка. Магазин оперативно доставляє товари по всій країні.

Вагомий плюс-наявність авторизованих сервіс-центрів. Там відмінно розбираються у всіх особливостях акумуляторів Мегатекс. Ви отримаєте найякісніше обслуговування. Але ж правильний догляд здатний сильно підлити батареї життя.

На всі пристрої надається гарантія. Термін дії-два роки.