Поняття про плитоноску мультикам та її призначення

У спеціалізованих магазинах серед різноманітного військового спорядження особливе становище займають плитоноски. Це сучасна захисна екіпіровка, що забезпечує високий рівень захисту бійців від поранень в бою.

Дане спорядження є полегшеним аналогом бронежилета, що забезпечує більш високий рівень мобільності. Серед великого асортименту плитоносок високим попитом користуються плитоноски Мультикам. Поняття MultiCam позначає сімейство унікальних камуфляжів. У такому спорядженні боєць повністю зливається з фоном і виявляється непомітним навіть на близькій відстані. Якщо потрібна плитоноска мультикам купити її можна на сайті.

Гідність

Сучасні плитоноски мультикам виявляються краще іншого захисного спорядження по ряду причин:

  1. Вони дуже легкі, не сковують рухів, що особливо важливо в умовах бою. У такому спорядженні можна долати великі відстані, не відчуваючи сильної втоми.
  2. Бронепластини забезпечують надійний захист від різних механічних впливів.
  3. Пластини вставляються в спеціальні внутрішні відділення разом з амортизуючими елементами.
  4. Спеціальні кріплення в конструкції плитоноски дозволяють швидко позбутися від спорядження, коли виникає така необхідність.
  5. Плитоноску можна дуже точно відрегулювати по зростанню і по фігурі бійця, щоб спорядження сиділо на ньому ідеально.
  6. Камуфляж Мультикам забезпечує високий рівень безпеки при пересуванні по місцевості. Даний тип камуфляжу був розроблений вченими з урахуванням особливостей людського зору. Такий камуфляж робить бійця практично невидимим незалежно від природного ландшафту і пори року.

Вибір спорядження

Щоб вибрати плитоноску Мультикам, яка буде максимально комфортною, слід орієнтуватися на наступні правила:

  1. Плитоноска повинна бути легкою і оснащеною системою для швидкого знімання.
  2. Необхідно враховувати можливість поєднувати плитоноску з іншими видами екіпіровки.
  3. Також слід звернути увагу на можливість регулювання розміру.
  4. Наявність системи вентиляції в конструкції плитоноски є обов’язковою умовою, якщо планується її експлуатація в жарку погоду. В цьому випадку тіло бійця не буде перегріватися при тривалому носінні спорядження, що дуже важливо для збереження боєздатності.
  5. Повинна бути передбачена можливість швидкої заміни пластин і ряд додаткових опцій.