Робимо чудові арки та гірлянди з повітряних кульок

Для того, щоб правильно оформити приміщення, підготувати його до свята, можна користуватися різноманітними аксесуарами та декоративними елементами.

Але найчастіше для цих цілей застосовуються повітряні кульки, з яких створюють унікальні та нестандартні конструкції.

Стрічка — основа арки або гірлянди

Найпростіший у реалізації варіант — застосування спеціально підготовленої стрічки. Для її підготовки використовують особливо щільну і якісну сировину, що має еластичність. Завдяки тому, що стрічка має такі унікальні якості, проблем зі створенням арок або гірлянд не буде. Гелієві кульки ідеально поєднуються зі стрічкою.

Важливо розуміти, що стрічка може мати певну довжину. Виходити треба з того, що саме створюється. Наприклад, часто використовують стрічку, довжина якої близько п’яти метрів.

Особливості створення

Арки та гірлянди з повітряних кульок можна створювати різними способами. І найчастіше для цих цілей застосовують композиції з «повітряних четвірок». Щоб реалізувати без проблем цю комбінацію, потрібно виконати кілька простих дій.

  1. Спочатку потрібно надути чотири кульки. При цьому важливо щоб вони були одного розміру. Далі дві кульки потрібно акуратно з’єднати між собою, скориставшись щільною ниткою.
  2. Дві пари кульок потрібно з’єднати так, щоб вийшла форма конюшини. Чисельність таких елементів має бути досить великою, щоб сконструювати арку.
  3. Для з’єднання та формування арки потрібно користуватися еластичною стрічкою.
  4. Повністю підготовлений виріб варто зафіксувати у проході, у дверному отворі чи іншому місці.

Для підготовки гірлянди або арки можуть бути використані кульки одного кольору або декількох відтінків. Для цього не варто використовувати занадто великі кулі, оскільки це може призвести до швидкої деформації арки або гірлянди.

Додаткові аспекти

Повітряні кульки можуть застосовуватись для різних цілей. Коробка сюрприз з кульками, наповненими гелієм, — це відмінний варіант для тих людей, які хочуть справити відповідне враження на обдарованого. Розміри коробки можуть бути різноманітними. Щоб визначити, яку кількість кульок можна розмістити у коробці, необхідно оцінити габарити коробки.

Повітряні кульки — це оригінальний елемент, за допомогою якого можна створити святкову атмосферу в будинку, офісі або на відкритому майданчику. Єдине умова — міцна фіксація з допомогою спеціально підготовлених стрічок чи інших атрибутів.