Розчіски для волосся: популярні моделі, різновиди та вибір

Одним з важливих аксесуарів у догляді за волоссям є гребінець. Вибір правильної гребінця може зробити укладання легким і приємним. Сучасні виробники пропонують велику різноманітність гребінців, серед яких завжди можна зробити оптимальний вибір.

Зазначимо, що завжди можна купити розчіски на www.clarity-ua.com за доступними цінами. Однак, існують кілька важливих критеріїв, які слід врахувати при виборі та купівлі гребінця.

Тип гребінця

Гребінець з довгими зубами є одним із найпопулярніших варіантів. Такі моделі добре підходять для довгого волосся. Вони допомагають їх розплутувати без ризику пошкодження. Для короткого волосся ідеальним вибором стануть гребінці з короткими зубами. Така гребінець додасть короткому волоссю унікальну текстуру та об’єм. Якщо хочете отримати гарне укладання із згладженого волосся, слід звернути увагу на гребінці-щітки. Якщо ж хочете знайти гребінець для тонкого волосся, тоді потрібно вибрати дерев’яні моделі.

Вибір матеріалу

При виборі гребінця необхідно звернути увагу на матеріал. Якщо бажаєте отримати легку гребінець, слід звернути увагу на пластикові моделі. Вони добре підходять для щоденного використання. Металеві моделі чудово підходить для стайлінгу, що швидко нагрівається при використанні фена. Дерев’яні гребінці є екологічно чистими, м’якими матеріалами, які стануть відмінним вибором, оскільки вони не завдають шкоди волоссю. При виборі гребінця необхідно звернути увагу на зубці і на відстань між ними.

Для тонкого волосся ідеальні гребінці з частими зубцями. Для густого волосся краще вибирати гребінці з більшими зубами. Для сухого волосся підійде гребінець з м’якими зубами, щоб уникнути пошкоджень. Для вологого волосся краще використовувати гребінець із широкими зубами для запобігання обривам.

Важливими критеріями вибору гребінця є також:

  • наявність рухомих елементів;
  • зручність використання;
  • бренд
  • якість та ін.

Гребінець з зубами, що обертаються, полегшують процес розчісування і укладання. Гребінець має бути антистатистичним покриттям. Такі моделі дозволять знизити статичну електрику, запобігаючи пухнасті. Щоб гребінець можна було зручно тримати в руці, слід звернути увагу на наявність зручної та ергономічної ручки. Вибирайте вироби відомих брендів. Вони забезпечують високу якість матеріалів та тривалий термін служби.