Переваги співробітництва з виробничо-торговельною компанією Ukrestet

Виробничо-торговельна компанія «Ukrestet» протягом тривалого часу займається виготовленням професійного оснащення салонів краси та масажних кабінетів міста Харкова та України.

Вони представляють, у широкому асортименті, кушетки косметологічні, масажні столи (у тому числі складні), перукарські мийки та багато іншого.

У компанії Ukrestet знають про тонкощі вибору такого роду продукції, тому готові проводити консультації та надавати допомогу у виборі відповідного обладнання.

Широкий асортимент продукції зможе задовольнити смак найвибагливішого замовника.
Від інших компаній, «Ukrestet» відрізняється вмінням підібрати потрібний товар, що має презентабельний та естетичний зовнішній вигляд, що підвищує імідж салону чи косметологічного кабінету в очах відвідувачів.

Адміністрація компанії багато часу витрачає на покращення та оновлення асортименту, намагаючись зробити його різноманітним та функціональним, щоб не лише допомагати людям, а й створювати чудовий інтер’єр. З обладнанням, що постачається компанією «Ukrestet», кожен майстер може легко реалізувати свій потенціал, оскільки воно надихає та спонукає до дії.

Переваги співпраці з компанією Ukrestet

З початку діяльності, дана компанія наполегливо працювала, залучаючи широку клієнтську аудиторію. Якісний товар та сумлінне ставлення до замовників зробили свою справу – «Ukrestet» став відомим брендом.

До основних переваг співпраці можна віднести такі моменти:

  • ви гарантовано отримаєте якісну послугу. Будь-який товар, навіть віск для депіляції, обов’язково перевіряють перед відправкою;
  • гармонійне поєднання ціни та якості;
  • прекрасний ненав’язливий сервіс. Менеджери компанії добре знайомі з усіма групами товарів і зможуть дати консультацію клієнту, який утруднюється з вибором. Вони швидко обробляють отримані замовлення, готуючи їх до відправлення. Комунікабельність допомагає налагодити контакт та знайти підхід до кожного клієнта;
  • на весь товар надається гарантія, виконується ремонт та обслуговування за гарантією, завжди на зв’язку та у разі неможливості проведення ремонту, товар буде замінений;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Доставка товару здійснюється за допомогою «Нової пошти», «Укрпошти» за тарифами, що діють, або самовивіз, але для цього необхідно домовитися заздалегідь.