Переваги звернення за юридичними послугами на malyk

Послуги адвоката потрібні за найрізноманітніших обставин. Це може бути дорожньо-транспортна ситуація, суперечки із сусідами, вирішення питання з нерухомістю та інших випадках.

За більшості варіантів допоможе лише кваліфікований фахівець. Пропонуються юридичні послуги на malyk.com.ua.

Пропозиції та особливості юридичної допомоги

На сайті пропонує український адвокат Володимир Олександрович Малик. Він є багатопрофільним юристом, надає консультації та веде справи у таких областях:
У справах пов’язаних з транспортними засобами, починаючи від участі в експертизі після ДТП, і до представництва інтересів клієнта в судовому засіданні.

Працює під час проведення угод, або вирішення суперечок у сфері нерухомості. У цьому випадку можна звертатися спадкоємцям, власникам, учасникам пайового будівництва та іншим сторонам процесу, які залучені до діяльності з будь-якими об’єктами.

Надає допомогу у веденні адміністративних справ.

Має досвід роботи як військовий юрист, надає будь-яку допомогу в цій сфері призовникам, мобілізованим, кадровому складу.

Веде будь-які види справ, які підпадають під дію Цивільного кодексу.

Надає допомогу, супроводжує податкові та митні відносини, допомагає оформляти документацію, проводить консультації у цій галузі правових взаємин.

Сприяє та реальну допомогу у трудових спорах, веде сімейні та пенсійні справи.

Працює з окремими підприємцями та компаніями у врегулюванні господарських спорів, представляє клієнта в арбітражному суді будь-якого рівня.

Надає послуги у веденні кримінальних справ, починаючи зі стадії допитів і закінчуючи представництвом у суді.

Переваги

Якісна освіта у вигляді закінчення Київського університету права, практична робота у Вінницькому міському суді, авторство наукових статей дозволяє юристу швидко вникнути в суть справи, з’ясувати її характерні риси та виробити тактику проведення роботи, включаючи представництво в суді, якщо цього вимагатимуть обставини.

Адвокат працює на кінцевий результат, коли на чільне місце ставляться інтереси клієнта і його можливі запити. Завдяки оптимальному підходу до вирішення завдань багато справ вирішуються на стадії, коли не потрібно їх доведення до суду. Це дозволяє отримати вигоду кожній стороні, економити на фінансових та тимчасових витратах.

Рішення про найм адвоката можна прийняти після консультації з ним, коли юрист розповість про особливості справи та її перспективи, вкаже шляхи можливих рішень.