Особливості та основні критерії вибору фалоімітатора

Якість інтимного життя впливає на настрій та задоволеність життям. Тому важливо задовольняти сексуальні потреби, вносити приємну різноманітність до інтимної близькості.

З цією метою можна підібрати деякі товари з асортименту секс-шопу https://black-bunny.com.ua/faloimitatory. Зокрема варто звернути увагу на популярну іграшку – фалоімітатор.

Види

Існує безліч різновидів вібраторів, що відрізняються формою, кольором, габаритами, функціональністю. У продажу можна знайти такі різновиди фалоімітаторів:

  1. Класичні моделі мають реалістичний вигляд. Візуально вони точно відповідає зовнішньому вигляду ерегованого статевого члена. Більшість моделей виконано у натуральному тілесному кольорі для максимальної реалістичності. Також високий попит на моделі чорного кольору. У продажу є і більш оригінальні прозорі та кольорові моделі.
  2. Футуристичний фалоімітатор формою схожий з пенісом, але при цьому може мати химерні вигини та виступи для різноманітності сексуальних ігор.
  3. Фалоімітатор з функцією вібрації відкриває необмежені можливості для експериментів у ліжку. Вібрування цієї іграшки у найчутливіших місцях викликає неймовірно сильне збудження.
  4. Моделі, що оснащені присосками, зручні у використанні. Їх можна легко зафіксувати на гладкій поверхні, залишивши руки повністю вільними.
  5. Моделі з функцією обертання відрізняються від інших наявністю всередині кульок, що обертаються. Будучи прихованими під зовнішнім шаром, ці кульки мають потужний збуджуючий ефект при контакті з ерогенними зонами.
  6. Пульсують фалоімітатори з функцією поступального руху повторюють природні рухи статевого члена при сексуальному контакті.
  7. Подвійні фалоімітатори багатофункціональні. Їх можна використовувати для подвійного проникнення або разом із партнером.
  8. Фалоімітатори з функцією еякуляції мають спеціальний резервуар для рідини. Натискаючи на певну точку, можна імітувати еякуляцію для більшої реалістичності.

Поради щодо вибору

Маючи намір придбати фалоімітатор, слід звертати увагу на такі параметри:

  1. Розмір. Якщо іграшка купується вперше, варто обмежитися скромними розмірами. За наявності досвіду можна буде підібрати для себе оптимальний розмір.
  2. Матеріал. Найпопулярнішими на сьогоднішній день вважаються фалоімітатори із силікону. Моделі з кібершкіри коштують дорожче, зате на дотик такий фалоімітатор здається справжнім.
  3. Функціональність. Варто вибирати ті моделі, які оснащені додатковими опціями для яскравіших відчуттів.