Медичний центр MPClinic: особливості, переваги та опис послуг

Медичний Центр MPClinic — це сучасна установа охорони здоров’я, де кожен пацієнт може розраховувати на висококваліфіковану медичну допомогу та індивідуальний підхід до лікування.

У MPClinic працюють досвідчені фахівці різних медичних напрямів. Ви можете отримати консультацію гінеколога, травматолога, кардіолога, невролога та багатьох інших лікарів. Кожен фахівець готовий відповісти на ваші запитання, провести огляд та призначити необхідні обстеження. Консультація гінеколога жінка має пройти хоча б раз на рік. Це дозволяє своєчасно виявити наявність різних захворювань та розробити ефективні програми лікування.

Діагностика

Центр оснащений сучасним обладнанням щодо різноманітних діагностичних процедур. Тут можна пройти:

  • УЗД;
  • комп’ютерну томографію (КТ);
  • магнітно-резонансну томографію (МРТ) та інші види обстежень, які допоможуть лікарям поставити правильний діагноз та призначити ефективне лікування.

Після встановлення діагнозу фахівці MPClinic розробляють індивідуальний план лікування для кожного пацієнта. Тут є як консервативні методи лікування, так і хірургічні втручання. Після проведення лікування у центрі надаються послуги з реабілітації, спрямовані на швидке відновлення здоров’я та функцій організму. Діагностика жінки виконується із застосуванням сучасних УЗД апаратів та іншого обладнання. Тут до кожного пацієнта пред’являють індивідуальний підхід та призначають лікування з урахуванням його вимоги та стан організму.

Медичний центр Київ MPClinic має на меті забезпечити високий рівень медичного обслуговування та максимальний комфорт для кожного пацієнта. У центрі працюють лише досвідчені фахівці, які використовують у роботі лише сучасні апаратури, техніки та методи діагностики та лікування.

Ортопедія-травматологія

Команда фахівців з ортопедії та травматології забезпечує повний спектр послуг з діагностики, лікування та реабілітації травм та захворювань опорно-рухової системи. Тут також здійснюють сучасні методи діагностики та лікування захворювань суглобів з використанням артроскопії, що дозволяє мінімізувати травматизм та прискорити процес одужання. Крім того, висококваліфікована команда фахівців у галузі нейрохірургії та нейроортопедії надає комплексні медичні послуги для діагностики та лікування захворювань нервової системи та опорно-рухового апарату.