Квіти на подарунок, що обрати: опт чи роздріб

Приємно отримувати як подарунок на свята або День народження свіжі квіти. Яскравий букет дарує людям гарний настрій. Своєю природною красою та приємним ароматом він наповнить серце радістю, піднімуть настрій, особливо, якщо це квіти, подаровані просто так.

Живі рослини, зібрані в оригінальну композицію, розкажуть про почуття більше, ніж тисяча слів. Вони можуть висловити вдячність, любов, повагу. Крім того, заінтригують та викличуть інтерес. Дехто презентує вазони живих квітів, мовляв, вони ростимуть на підвіконні, радуватимуть око своїм регулярним цвітінням. Але живі квіти відзначаються своєю родзинкою.

Етикет живих квітів

Даруючи живі квіти, потрібно враховувати їх символіку. Кожна квітка має свою мову та формує певні асоціації. Квітковий етикет – справа тонка.

  1. Білий колір говорить про симпатію. Такі рослини дарують молодим дівчатам як символ невинності та ніжності.
  2. Рожеві підходять жінкам та дівчатам, а що дарувати – півонії, троянди, тюльпани – залежить від людини, якій презентуєте, й ваших з нею стосунків.
  3. Червоний – колір кохання та пристрасті, йому віддають перевагу для коханих. Це аристократичний відтінок, який часто обирають для колег.

Варто звертати увагу на колір квітів, їх вид, а також вік, стать та уподобання адресата.

Квіти оптом – вигідна пропозиція

Якщо вам необхідна не одна квіткова композиція, тоді найкращим варіантом буде опт квіти. Якщо ви працюєте на великому підприємстві, де треба привітати персонал, або ви флорист, який готує залу до урочистого свята, тоді недоцільно купляти рослини малими партіями. Оптом придбати квіти вигідніше, а продавець запропонує широкий та гарний асортимент. На масштабне замовлення часто діють цікаві та приємні знижки. Продавець розкаже про актуальні тренди сезону, модні кольори та види квіткових композицій.

Купити квіти оптом за оптимальними цінами реально на сайті магазину Rai Flora.

Де придбати свіжі квіти оптом

Купити зріз квітів оптом можна на сайті https://raiflora.com.ua/ – це онлайн-платформа з унікальним вибором квіткових композицій різноманітних відтінків. На майданчику легко не тільки придбати живі рослини, а й вибрати посадковий матеріал. Цибулини магазин бере в голландського виробника, потім вони вирощуються в теплицях на Львівщині.

Купити квіти та їх цибулини можна з доставкою по регіонах України. Товари доставляється спеціальним транспортом с холодильним обладнанням, тому вони завжди будуть мати якісний свіжий вигляд.