Інноваційні машини шредери: поняття та переваги

Сьогодні повсюдно виникає потреба в якісному та ретельному подрібненні відходів. Для цього можуть бути використані різноманітні види техніки та спеціальні машини.

Якщо ж потрібно замовити шредер машину на https://arjes.com.ua/titan/, то більшість підприємців та бізнесменів обирає техніку Titan.

Основне призначення даної техніки — детальне подрібнення різноманітних будівельних, деревних та зелених відходів. Усі дії здійснюються у встановлені часові проміжки та з мінімальними витратами.

Основні переваги інноваційних шредерів

Серед численних достоїнств можна виділити кілька ключових.

  1. Можливість переробки великої кількості відходів. Середня продуктивність перевищує 180 тонн за годину.
  2. Шредер може використовуватися для роботи з різноманітними будівельними, асфальтобетонними, лісовими та іншими відходами. При цьому ефективність даного обладнання не знижуватиметься.
  3. Асортимент моделей шредерів досить великий. Все це дозволяє вибрати та придбати саме те, що ідеально відповідає поставленим завданням. Для того, щоб не витрачати на цей процес багато часу, професіонали радять заздалегідь визначитися з найкращими характеристиками.

Конструктивні особливості

До складу шредера входить кілька значних елементів, кожен із яких має особливості.

  1. Привід. Професіонали впровадили ефективний дизельний двигун, який виділяється підвищеним рівнем продуктивності та зручності використання.
  2. Система керування. Для того, щоб максимально спростити процес експлуатації техніки, професіоналами було впроваджено ефективну централізовану панель управління. Додатково введений і функціональний екран, з якого можна зчитувати основні характеристики шредера.
  3. Кузов. Завдяки тому, що кузов виділяється значним обсягом, жодних проблем під час подрібнення будівельних та інших матеріалів не буде.
  4. Транспортер. Так, за його допомогою можна подрібнювати матеріали, а також скидати їх з висоти 3,5-4 м.

Для того, щоб витягти з відходів усі металеві деталі та частини, до складу введено відповідний магнітний сепаратор. Для того щоб забезпечити прийнятні та тривалі умови експлуатації, було впроваджено спеціальну систему циркуляції повітряних мас. Все це сприяє створенню комфортніших умов експлуатації.

Щоб експлуатувати цю техніку протягом встановленого часу, професіонали радять періодично виконувати обслуговування та ремонт.