Де замовити сувеніри на подарунок та декілька порад

Логотипи компанії, рекламні слогани різної сувенірної продукції є популярним способом заявити себе, привернути увагу споживачів.

Цей спосіб затребуваний різними компаніями, може бути доступний індивідуальним користувачам. Для отримання якісних та різноманітних виробів пропонується тут замовити сувеніри.

Особливості послуг

Компанія «АСАП Сервіс» пропонує свої послуги у сфері брендування різних товарів з метою просування компаній, створення рекламно-сувенірної продукції, що несе індивідуальні риси. Її пропозиції дійсні для корпоративних та індивідуальних замовників, і торкаються наступних варіантів товарів:

  1. Різні види посуду, де виділяються предмети зберігання напоїв.
  2. Продукція з тканин, що включає одяг, килимки, пледи, рушники та інші вироби подібного типу.
  3. Канцелярські товари, насамперед авторучки, щоденники, блокноти.
  4. Поліграфічна продукція: календарі, буклети, брошури.
  5. Предмети побуту типу сумок, рюкзаків, валіз, парасольок.
  6. Різні види інструментів, електронних девайсів, включаючи складні товари на кшталт смартфонів, планшетів, ноутбуків.
  7. Товари для відпочинку
  8. Подарункові коробки та упаковки.

Також для цього можна використовувати будь-які інші види товарів, створені з паперу, пластику, металу, різних типів тканин.

Для покращення взаємодії з клієнтом, у пропозиціях компанії є можливість створення одиничного екземпляра брендованої продукції, щоб випробувати його на практиці. Наприклад, можна створити промо рюкзак в Асап Сервіс, і з’ясувати, яке враження він справляє на оточуючих.

Переваги компанії

Процес проводиться з урахуванням індивідуальних запитів клієнта. Фахівці вивчають усі параметри, надають свої міркування та ескізи. Вони запускаються у виробництво лише після узгодження всіх деталей із замовником.

Компанія практикує однаковий підхід до корпоративних клієнтів з великими партіями замовлення та індивідуальних, де тираж буде невеликим. У будь-якому випадку гарантується продуманість процесу, висока якість виконання та досягнення максимального результату.

Гарантується оригінальність брендованої продукції, коли ідеї та втілення не повторюються, не дублюють відомі варіанти. Процес займає максимально короткий термін, доставка партії готових виробів проводиться до дверей замовника.