Як обирати інтерактивні дошки для школи та різновиди

Сьогодні досить популярний пристрій, який використовує у навчальних закладах, а також у багатьох інших організаціях – це інтерактивна дошка.

Для того, щоб сконструювати подібний пристрій, професіонали використовували унікальні підходи та нестандартні методики. Саме тому зараз можна вигідно замовити дошку на https://tech-pro.com.ua/uk/catalog/interaktivnye-doski/.

Основні види

На даний момент компанії-виробники постачають безліч видів інтерактивних дошок. Перед тим як зробити відповідний вибір, професіонали радять подивитися дошки на https://tech-pro.com.ua/uk/catalog/.

Додатково варто вивчити ключові види, щоб зрозуміти, що краще в тому чи іншому випадку.

  1. Інтерактивні дошки, що оснащені сенсорною аналого-резистивною технологією, користуються популярністю. Зумовлено це тим, що на таких дошках можна писати не лише спеціальними маркерами, а й пальцем або ж указками. Ефективність таких дощок підтверджена великою кількістю позитивних відгуків.
  2. Дошки, що оснащені своєрідною електромагнітною технологією, можуть бути використані за умови, що підготовлений відповідний маркер. Досить часто цей пристрій застосовують, щоб вести семінар або урок. Але при цьому важливо враховувати, що маркер потрібно мати запасний.
  3. Дошки зі спеціально підготовленою лазерною технологією можна використовувати повсюдно. Все тому, що вони можуть бути більш ефективними та функціональними.

Додаткові особливості

Щоб зробити вибір на користь привабливої моделі інтерактивної дошки, варто правильно вибирати спеціальні проектори, які входять до складу. Так зараз можна вибрати кілька ефективних пристроїв.

  1. Ультракороткофокусні. Вартість таких проекторів найвища. Розташовувати такий проект варто поряд з інтерактивною дошкою (не більше півметра). Це дає можливість виключити можливість появи тіней на поверхні. Це важливо, тому що можна виключити складнощі в процесі експлуатації.
  2. Короткофокусні. Для того щоб скористатися всіма плюсами подібних пристроїв та пристроїв, варто розташовувати проектор на відстані 1-1,5 метра. Вартість такого обладнання нижче, приблизно, на 20%.
  3. Мультимедійні. Дані види проекторів використовують найчастіше. Все тому, що вони виділяються відносно невисокою ціною та зручністю експлуатації. При цьому важливо враховувати, що в деяких випадках поверхні інтерактивної дошки можуть виникати тіні.

Щоб вибрати та придбати якісну інтерактивну дошку, варто звертатися до перевірених та відповідальних постачальників. Це позбавить труднощів.