Програмне забезпечення AinurPOS для автоматизації торгівлі

Ведення торгівлі вимагає автоматизації багатьох процесів, щоб досягти точності оформлення документів, обліку запасів, визначення обсягів продажу.

Для цього існують спеціальні програми, які можуть встановлюватись на комп’ютери та мобільні пристрої, зв’язуватися з касами та іншим торговим обладнанням. Пропонується перевірена програма для автоматизації торгівлі.

Особливості програми

Існує безліч програм для створення комплексної системи автоматизації торгівлі. Однією з найуспішніших розробок такого типу є хмарна платформа AinurPOS. Вона має такі можливості:

  1. Працює на базі операційних систем Віндовс, Андроїд, Йос. Тобто може встановлюватись на стаціонарні комп’ютери та мобільні пристрої.
  2. Приймає дані про платежі за товари та послуги у режимі реального часу.
  3. Створює документи та формує бази даних про прихід та витрату, прибуток, може контролювати витрати та інформувати про платіжний баланс.
  4. Має інструменти контролю складськими запасами, дає можливість керувати постачанням товарів.
  5. Має систему взаємодії із клієнтами CRM.
  6. Є цілодобова оперативна підтримка, база знань.

Дане ПЗ для автоматизації роздрібної торгівлі підходить дрібним та середнім магазинам, включаючи невеликі мережі, розкидані у різних районах міста чи країни.

Переваги

Система дозволяє зв’язуватися із клієнтом незалежно від місця знаходження власника торгової точки. Таким чином будь-яке звернення потенційного платника за товари чи послуги не залишиться непоміченим, що підвищить продаж та створить базу постійних відвідувачів.

Система допоможе організувати оптимальним чином систему закупівель, обліку складського руху запасів, щоб уникнути зайвих витрат на зберігання продукції, товарів або втрат від їх псування.

Процедура інвентаризації відбувається швидше, простіше, вона точно виявить всі недостачі чи інші порушення у обороті, дозволить знизити витрати чи викорінити факти розкрадань. Процес можна вести як реального часу, не закриваючи торгову точку.

Існує п’ять тарифних планів, де кожен підприємець може обрати найоптимальніший для себе варіант. Вартість невелика, особливо з урахуванням економічного ефекту, що приноситься. Є повноцінна 14-денна робоча версія програмного забезпечення, щоб зрозуміти і глибше ознайомитися з усіма можливостями.

Ефективність підтверджена використанням платформи безліччю підприємців.