Паперові стакани для гарячих напоїв: види та вибір

Компанія «Футур Капс» є виробником паперових склянок високої якості. Компанія вже не перший рік, як спеціалізується у виробництві паперових, екологічно чистих склянок різноманітних розмірів.

Паперові стакани для гарячих напоїв компанія пропонує 110 мл до 500 мл. Важливою особливістю виробництва є використання європейського картону із щільністю від 190 до 295 г/м² та односторонньою ламінацією +15PE. Такі характеристики забезпечують надійний захист від розмокання виробів.

Індивідуальний дизайн та екологічність

Паперові склянки «Футур Капс» — це стандартні, практичні вироби, які мають великий попит. Виготовляти такі склянки можна у різних дизайнерських рішеннях. Кришки на паперові стакани також можуть стати чудовим маркетинговим інструментом.

Наприклад, на них можна завдати логотип компанії або зробити напис. Такі склянки користуються популярністю не лише тим, що можуть стати “візитною карткою” компанії, а й тим, що є екологічно чистою продукцією. Екологічність продукції підтверджується використанням картонів, сертифікованих європейськими стандартами.

Одношарові та гофровані склянки

Виробничий процес включає створення як одношарових, так і гофрованих паперових склянок. Гофрування надає склянкам додаткову міцність та вишуканий зовнішній вигляд.

Футур Капс» — це сучасне підприємство, де кожен етап створення паперових склянок – від дизайну до постачання – виконується з особливою увагою та ретельністю. Компанія у своїй роботі застосовує якісну сировину та інноваційне обладнання. Завдяки цьому забезпечується оперативність виробництва та висока якість. Клієнти можуть бути впевнені в тому, що замовлені склянки не тільки відповідають високим стандартам якості, але і є справжнім мистецтвом у світі одноразового посуду.

Оперативна доставка

Завдяки наявності власних складів та головного офісу на одній території, «Футур Капс» гарантує оперативну доставку паперових склянок клієнтам. Таким чином, забезпечується їх бізнес якісним та стильним посудом. Компанія готова розробити та виготовляти склянки з паперу буквально в будь-якому дизайнерському стилі та кольорі. Розмір також вирішується клієнтом, але за потреби консультанти компанії можуть допомогти у виборі.