Особливості використання квадрокоптеру блогерами

Кожен з нас стежить за життям улюбленого блогера, насолоджується його відеороликами.

Проте, мало хто замислюється, що безліч сучасних блогерів для створення контенту використовують найрізноманітнішу техніку, зокрема, квадрокоптери. Але як же блогери використовують таку техніку? Щоб відповісти на це питання, розглянемо кілька прикладів з життя найпопулярніших тревел-блогерів. Можна купити квадрокоптер на https://dronestore.com.ua/product-category/all-drones/.

Канал Антона Птушкіна

Антон Птушкін – колишній телеведучий програми «Орел і Решка». Молода людина продовжує свою справу і займається розвитком власного тревел-каналу на одній з найвідоміших по всьому світу платформі – YouTube. Для створення свого контенту Антон Пушкін активно використовує кілька моделей квадрокоптера, які дозволяють блогеру знімати неймовірно красиві місця на значній висоті, показуючи своїм глядачам унікальність і мальовничость природи.

Канал Влада Хільченко

Влад Хільченко є одним з найвідоміших блогерів, який знімає контент для каналу «Однією правою». Український тревел-блогер, а разом з тим і сноубордист, займається зйомкою самих незвичайних місць нашої планети. Блоггер знімає свої подорожі, створюючи окремі блоги. Для цього він використовує безліч девайсів, серед яких особлива увага приділяється квадрокоптером, зокрема, DJI Mavic Air 2 і DJI Mini 2.

Канал Олександра Ляпоти

Олександр Ляпота – український тревел-блогер, засновник каналу «Keddr.com». Окрім створення контенту для свого каналу і створення оглядів, блогер також займається вело-блогінгом, переміщаючись по всіх містах України та по інших державах. Для своїх подорожей блогер створив окремий канал – «It’s a Good Trip – Пригоди і їжа!». Саме тут контент створюється з використанням квадрокоптерів і екшн-камер.

Канал Дмитра Комарова

Дмитро Комаров – український телеведучий, який займається зйомкою репортажів для пізнавальної телепередачі «Світ навиворіт». Щоб отримувати унікальний контент, знімальна команда Дмитра Комарова не може обійтися без квадрокоптера. Такі девайси дозволяють робити передачу більш цікавою, захоплюючою, дозволяють побачити світ у всіх його прикрасах. Особливо незамінним для зйомок телепередачі є квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro.

Підводячи підсумок нашого огляду, можна зробити висновок, що квадрокоптери є незамінними агрегатами, які дозволяють створювати захоплюючий і унікальний контент для блогерів, дозволяють глядачеві отримати повну картину про мальовничість природних пам’яток, а також познайомитися зі світом у всіх його прикрасах.