Особливості вибору тютюну для кальяну та його різновиди

Щоб отримати максимум задоволення від куріння кальяну, потрібно правильно вибирати не тільки аксесуари, але і тютюн.

Оскільки асортименти тютюнової продукції досить великий, до вибору варто підходити відповідально.

Основні складові тютюну

Тютюн Creepy та інші види включає кілька основних компонентів, від якості яких залежать основні властивості готового продукту.

  1. Для приготування використовують різноманітні сорти листя тютюну. За допомогою сушіння та додаткових технологій обробки коригується міцність, інші властивості.
  2. Часто при цьому застосовують патоку чи мед. Це дозволить зробити тютюн солодшим, а також привабливим для куріння.
  3. Щоб наситити тютюн ароматом, а також покращити властивості тютюнового листя, вводять до складу гліцерин. Цей компонент нешкідливий. При нагріванні до певної температури випаровується досить швидко.
  4. Тютюн 5IVE додатково насичують різноманітними ароматизаторами та додатковими складами. Все це позитивно впливає на смакові якості.

Різноманітні виробники використовують унікальні технології та методики, за допомогою яких спрощується процес виготовлення тютюну для кальяну.

Особливості та правила вибору

Тютюн 4:20 — це потрібна тютюнова суміш для кальяну. Але є багато інших видів. І щоб марно не витрачати кошти, фахівці підготували кілька параметрів, куди слід орієнтуватися.

  1. Спочатку варто визначитися з прийнятною фортецею. Для цього потрібно детально вивчати опис, підготовлений професіоналами. На міцність впливає те, скільки нікотину входить до складу.
  2. Обов’язково слід оцінювати і жаростійкість. На даний параметр безпосередньо впливає те, який сорт тютюну використано, наскільки якісно виконано різання, а також подальша обробка. Якщо в процесі використання тютюн досить швидко горить, то рівень його якості невисокий.
  3. Багато людей курять кальян тому, що у процесі утворюється велика кількість диму. Цей показник багато в чому залежить від того, скільки гліцерину входить до складу. Найкраще купувати той тютюн, який добре просочений.

Вибираючи тютюн для куріння кальяну, варто брати до уваги смакові якості. Орієнтуватись слід на особисті переваги, а також на рекомендації, підготовлені професіоналами. Це позбавить зайвих витрат.