Чим відрізняється кліторіальний вібратор від вібропулі

Сексуальне життя є невід’ємною частиною нашого існування. Здорові інтимні відносини між партнерами є основою міцної сім’ї, що любить.

Щоб партнери, які прожили разом тривалий час, не втратили інтерес один до одного, у секс-шопах існує цілий асортимент товарів, які роблять сексуальне життя подружжя різноманітнішим.

Сьогодні мова піде про кліторіальні вібратори та віброкулі, оскільки багато хто не розуміє різниці між ними, а це дуже важливо, щоб замовити іграшки на https://love-lingerie.com.ua/

Почнемо з того, що діапазон кліторіального вібратора досить обмежений, в той час, як вібропуля має ширший спектр дії. На вигляд, вона являє собою кулю або подовжений циліндр, розмір якого не перевищує 7 см. Її зручно тримати в руці і впливати на свої ерогенні зони або партнера.

Кліторіальний вібратор і віброкуль мають кілька режимів роботи, що робить їх невід’ємним атрибутом, як ніжних ласк, так і більш інтенсивної стимуляції ерогенних зон. Ці іграшки підходять для сексуальних ігор у парі або для соло-використання. Вони суттєво розширюють діапазон приємних відчуттів та вносять різноманітність у інтимне життя.

Основні різновиди кліторіальних вібраторів

Сучасні секс-шопи пропонують широкий асортимент цієї продукції, що має різноманітні форми, колір, кількість швидкостей та додаткових функцій. Найпопулярнішими екземплярами є такі види:

  • вібратори, для стимуляції клітора;
  • вібропулі, що мають зовнішні елементи (вушка, вусики, хвостики і т.д.), призначені для більш інтенсивних ласок;
  • масажери різноманітної форми, основним призначенням яких є стимуляція точки G. До цієї категорії можна віднести, як кліторіальні, так і вагінальні мастурбатори;
  • вібратори, оснащені рухомими елементами;
  • пульсатори. Вони мають подвійну дію: вібрують і пульсують. За наявності кількох швидкостей, рівень впливу можна регулювати;
  • стимулятори, призначені для оральних ласок;
  • кліторіальні вібратори в трусики. Це особливий різновид, обладнаний спеціальним кріпленням. Її люблять використовувати пари для прелюдії у людних місцях.

Перелічені різновиди допоможуть вам зорієнтуватися в широкому асортименті сучасного секс-шопу і вибрати модель, яка принесе багато задоволення обом партнерам.