Варіанти якісної автоматизації бізнесу та основні поради

Ведення бізнесу вимагає виконання безлічі процедур, що постійно повторюються. Це дозволяє автоматизувати дані процеси, полегшує та прискорює роботу. Допомагають у цьому спеціальні програми, які встановлюються на комп’ютери, мобільні пристрої, касові апарати, зчитувачі штрих-кодів та інші прилади.

Пропонується автоматизація бізнесу на https://skyservice.pro/uk/automation/business/, де можна завантажити систему для проведення робіт різного типу.

Особливості програми

Називається додаток SkyService POS, і призначений для різних видів бізнесу, насамперед пов’язаного з торгівлею, розміщенням товарів на складах та інших подібних дій.

Серед основних можливостей системи виділяють:

  1. Управління однією торговою точкою чи мережею пунктів реалізації товарів та послуг.
  2. Відстеження всіх даних, внесених до програми, контроль динаміки, аналіз історії покупок та замовлень клієнтів пропонується повна статистика бізнесу на https://skyservice.pro/uk/solutions/statistics/.
  3. Система дає можливість створити інтернет-магазин у програмі SkyMarket, встановити модуль доставки, щоб розширити продаж та підвищити прибутковість бізнесу.
  4. Додаток дозволяє створювати дисконтні та бонусні програми для залучення та утримання клієнтів. Створюється база даних, куди вноситимуться автоматичні зміни після кожної взаємодії зі споживачами.

Програма допомагає відстежувати рух товарів, проводити інвентаризацію, контролювати стан справ на поточний час. Система підтримує інтеграцію з різними принтерами чеків, банківськими терміналами з оплати товарів та послуг, зчитувачами штрих-кодів та іншими апаратами, що застосовуються у торгівлі та логістиці.

Переваги

Пропонується спробувати програму у двотижневий період із повним функціоналом. За цей час можна вивчити інтерфейс, можливості інтеграції системи у бізнес, зрозуміти яку вигоду вона принесе.

Існує кілька тарифних планів, що підходять невеликому магазину, або можна вибрати максимальний варіант для фірм, що мають високий оборот товарів та коштів.

Програма автоматизації бізнесу буде корисна керівникам, бухгалтерам, завідувачам магазинів та складів. Підвищиться точність обліку товарів та оформлення документів, можна швидше відслідковувати зміни та реагувати на них, щоб підвищувати рентабельність бізнесу.

При оплаті річного тарифу пропонується знижка 15% від вартості програми.