Міжнародна доставка посилок з Western Bid: переваги та правила

Український бізнес не замикається у національних рамках, прагне вийти на міжнародну арену. Однак індивідуальним підприємцям, дрібним та середнім компаніям це буває важко зробити через відсутність знань та зв’язків.

Допоможе у просуванні онлайн-платформа Western Bid.

Основні можливості сервісу

Окрім українських виробників та продавців, допомога надається бізнесменам з Вірменії, Молдови, Узбекистану. Немає обмежень щодо галузі діяльності та реалізованих товарів, важливо, щоб процес виробництва та торгівлі йшов у правовому полі, оформлялися всі документи. Серед послуг, які надає компанія Western Bid, варто виділити:

  1. Просування на західному ринку пропозицій інтернет-магазинів. Для цього пропонується їхнє підключення оплат PayPal, щоб мати можливість отримувати гроші від американських та інших західних покупців, і переводити їх у свою країну швидко, без втрат.
  2. Пропонується міжнародна доставка посилок з України. З її допомогою можна організувати торгівлю будь-якого масштабу, задовольняючи запити західних споживачів у стислі терміни та за вигідну ціну.
  3. Платформа має можливість допомогти у реєстрації компаній у США, щоб працювати у повній відповідності до місцевого законодавства. Також надаються послуги аудиту інтернет-магазинів, просування їх у пошукових системах, щоб інформація сягала західного споживача.
  4. Компанія Western Bid має свій склад у Майамі, де приймаються посилки на зберігання, переупаковку. Це стосується відправлень, що йдуть з України до США, і повернень від покупців. В останньому випадку товар може бути підготовлений до нового відправлення або утилізуватись, якщо він непридатний для використання.
  5. Для зв’язку з контрагентами пропонуються послуги перекладача, якщо є потреба у прямих телефонних переговорах.

Переваги

Успіх клієнтів впливає на фінансові показники Western Bid, тому компанія працює в їхніх інтересах та пропонує найвигідніші варіанти співробітництва. Платформа дозволяє вирішити питання виходу на міжнародну арену індивідуальним підприємцям, дрібним компаніям за мінімальних витрат часу та коштів.

Окрім торгових операцій онлайн-платформа допомагає просувати торгові марки, веб-ресурси, підвищує репутацію національних компаній в очах західного споживача. Система довела свою працездатність, вигоду всім учасників процесу.