Асортимент автомобільних акумуляторів в інтернет-магазині Еколайн

Історія компанії «Еколайн» сягає далекого 2009 року. Протягом тривалого часу колектив напрацьовував досвід і зараз може запропонувати споживачеві широкий асортимент якісної продукції.

Основна маса виробів має лояльну вартість та тривалий термін експлуатації. Рішення купити акумулятори у компанії https://ecoline-mt.com.ua/ru/akkumulyatory/ Еколайн відрізняється раціональністю, тому що тут зібрані зразки різних популярних виробників:

  1. Продукція з українського заводу «Мегатекс». Тут можна знайти найменування таких марок: VIRBAC, ENERGY BOX та ін.
  2. Популярного бренду зі Словаччини DYNAMAX. Крім випуску акумуляторів, вона займається виробництвом автокосметики та хімії для автомобілів: антифризи, моторні масла, мастила та ін. Вся продукція має відмінну якість. Перед надходженням у продаж вона пройшла тестування, показавши високі результати. Тестування виконували незалежні експерти, які одноголосно підтвердили відмінну якість.

Українська компанія «Еколайн» упродовж тривалого часу є відповідальним постачальником високоякісної продукції. На території України розміщено 22 філії зі складами продукції, що гарантує швидку доставку товару.

Як правильно підійти до вибору автомобільного акумулятора

Вибір акумулятора – це відповідальний крок, оскільки від його правильності залежить якість роботи транспортного засобу.

Акумулятори різних марок мають свої відмінні риси, до яких можна віднести спосіб кріплення. На різних автомобілях, пристрої для кріплення розміщені в різних місцях, тому, даному моменту необхідно приділити особливу увагу.

Полярність батареї також відрізняється. Фахівці радять обирати аналогічний варіант, щоб його клеми збіглися. Те саме стосується розміру акумулятора. У різних марках автомобілів батарея розташовується по-різному. Необхідно вибрати варіант, який щільно ляже в призначений відсік і не стукатиме під час їзди.

Звертайте увагу на вартість виробу та його гарантійний термін. Щоб акумулятор функціонував досить довго, вибирайте модель, що тільки зійшла з конвеєра. Якщо вам попався прилад, з моменту початку гарантійного терміну якого минув рік чи два, не варто витрачати на нього гроші. Так як навіть будучи новим, батареї властиво поступово втрачати заряд і ви ризикуєте скористатися ним зовсім небагато.