Варіанти і правила покупки залізничних квитків

З кожним днем люди все частіше вважають за краще придбати квитки на залізничний транспорт в режимі онлайн.

Це дуже швидко і зручно, адже не доводиться їздити на вокзал і втрачати безцінний час. Більш того, онлайн-сервіси надають масу зручних варіантів вибору квитка і оплати. Якщо хочете купити квитки на потяг в Україні, слід зайти на сайті ПРОИЗД. Це український сервіс, який вже не перший рік, як надає покупцям унікальну можливість придбати залізничні квитки в будь-якому напрямку. Щоб здійснювати покупку, досить зайти на сайті і оформити онлайн-заявку.

Щоденна актуальна інформація

ПРОИЗД кожен день надає актуальну інформацію про розклад поїздів. Завдяки цьому завжди можна знайти відповідний маршрут і парканівать місце. Забронювати місце можна заздалегідь, цим заощадивши кошти. Наприклад, квитки можна придбати за місяць до відправлення. В цей час залізничні квитки коштують дешевше. Незважаючи на те, що в порівнянні з паперовими аналогами, залізничні квитки не надто відрізняються за ціновою категорією, вони все ж обійдуться дешевше. Більш того, ПРОИЗД дає можливість ознайомитися з діючими знижками, акціями і здійснювати покупку в самий підходящий момент. Завдяки зручним і доступним фільтрам, квитки можна вибрати за наступними критеріями:

  • місто;
  • тип вагона;
  • пересадки;
  • клас купе;
  • оснащеність купе кондиціонером або біотуалетом;
  • дата, час від’їзду;
  • дата час прибуття та ін.

Щоб займати кращі місця у вагоні, необхідно бронювати місце заздалегідь, проте оплатити за покупку можна в будь-який час, навіть безпосередньо перед від’їздом. Конструктори потрібно буде показати тільки код з персональними даними, адже електронні квитки не потребують роздруківці. Це можна назвати ще однією важливою перевагою, а ще електронні квитки ніколи не втратиш і не забудеш вдома.

Здійснювати покупку можна, як для самого себе, так і для близьких людей. Досить правильно вести персональні дані і оплатити за покупку. При виникненні питань, завжди можна звернутися до допомоги технічної підтримки, яка працює цілодобово.

Вони допоможуть, як з вибором кращих місць у вагоні, так і з оплатою. У будь-який момент можна скасувати покупку онлайн квитків або ж їх можна міняти на інший маршрут. Всі подробиці та актуальну інформацію про потяги України, можна знайти на сайті сервісу PROIZD.