Що можна отримати в санаторії Карпати та основні послуги

Санаторій Карпати став одним з найулюбленіших місць для відпочинку українців та іноземних громадян. Тут можна знайти послуги та розваги для кожного члена сім’ї, тому сюди приїжджають цілими сім’ями.

Про санаторії

Дізнатися більше про відпочинок можна на san-karpaty.com. Для дорослих тут передбачені басейни, тренажерний зал, сауна, настільний теніс і тайський масаж. Для тих, хто любить галасливі компанії і багато веселощів передбачений бар, караоке, етно-кафе, концертний зал. У санаторії можна навчитися кататися на конях, а ввечері подивитися фільм в кіно залі.

Якщо гості приїжджають великими компаніями, то можуть пограти в відому рольову гру Мафія. Для самих маленьких гостей передбачена дитяча ігрова кімната з послугами няні, вуличні дитячі майданчики, ігри на воді і є можливість подивитися мультфільми. Батьки можуть не боятися залишити дитину професійним вихователям і піти на оздоровчі процедури в цей час.

На території розташована Козацька слобода Раковець, яка розмістилася в Дубовому Гаю серед 8-і найкрасивіших озер. Керівництво подбало про історичну цінність і відновили ставки, які раніше були тут під час Австрійської імперії. Сучасна розвинена інфраструктура, розваги на воді як для дорослих, так і для дітей зробили це місце по-справжньому унікальним і захоплюючим.

Про лікування в санаторії

Це місце створено не тільки для відпочинку, але і для оздоровлення. Сучасний діагностичний центр обладнаний за останнім словом техніки і вважається кращим в Трускавці. Ще однією родзинкою стала наявність власних мінеральних джерел.
При покупці путівки, в неї вже включена вартість за аналізи і діагностику в наступних напрямках:

  • аналізи крові та сечі;
  • клінічні та біохімічні дослідження;
  • ЕКГ;
  • зондування;
  • ректороманоскопія;
  • рН-метрія.

Дана база аналізів дозволить дізнатися про стан і виявити проблеми з кишковим трактом, серцем та іншими органами. Після ретельного обстеження, лікар призначає відповідні процедури для лікування і профілактики загальних захворювань.

Власні джерела мінеральних вод дозволяють приймати лікувальні ванни, пити справжню мінеральну воду, проходити курси масажів, інгаляцій, лікувальні зрошення, фізіо і фітотерапія, займатися ЛФК і багато іншого. Сюди приїжджають люди з великими проблеми, інваліди, тому це також передбачено і максимально організовано для комфортного проживання людям з обмеженими можливостями.