Як обирати книги про бізнес та рекомендації

Найкращий спосіб інвестування – вкладання коштів в себе, у власний розвиток.

Саме знання знадобляться людині на всіх етапах її життя. Але як отримати необхідні знання і вміння? Щоб не витрачати кошти на вебінари, можна почитати визнані книги про бізнес. Саме такі книги дозволять пізнати ази бізнесу, особливості його організації та просування.

REWORK

Книга REWORK була видана під керівництвом успішних підприємців, які діляться власним досвідом ведення бізнесу, розповідають про те, чим повинен володіти дійсно стоящій проект. Підприємці дають чимало вартісних порад, які дозволяють не тільки зрозуміти особливості ведення бізнесу, але і змушують задуматися про можливість вести свою справу під іншим кутом, відштовхуючись від класики і усталених теорій.

Атлант розправив плечі

Книга була визнана по всьому світу, оскільки має величезний вплив на уми відразу декількох поколінь. Автор, дотримуючись об’єднання фантастики і реалізму, утопії і антиутопії, романтики і гротеску, розставляє нові акценти у вже відомих всім питаннях, пропонуючи нові їх рішення, які кардинально відрізняються від колишніх.

Багатий Тато, Бідний Тато

Головне завдання книги — показати, що багаті не працюють на гроші, а навпаки, саме гроші працюють на них. Автор всіх людей ділить на дві групи – підприємці та виконавці. При цьому, жодна з груп не може існувати без другої. Письменник зазначає, що кожен підприємець повинен думати про свій проект, повинен працювати, щоб навчитися не працювати на гроші, долаючи свої страхи, лінь і згубні звички.

Мета. Процес безперервного вдосконалення

Книга написана за типом роману, який занурює читача в проблеми директора заводу. З одного боку у нього розвивається бізнес і кар’єрне зростання, а з іншого – сім’я. Приступаючи до читання, читач відразу стикається з прагненням застосувати на практиці деякі ідеї автора. Всі пропозиції досить просто і логічно обгрунтовані, і орієнтовані на вирішення найскладніших завдань.

Бізнес у стилі фанк

Книга представлена різними прикладами, які вчать читача тонкощам бізнесу. Книга навчає вмінню думати, дотримуватися нестандартного мислення і бачення проблем, вчитися бути унікальним у світі стандартів і шаблонів. При цьому, автори намагаються донести, що не потрібно боятися ставати іншим, приймати вигідні для себе рішення. Ознайомившись з книгою, кожен читач заряджається оптимізмом, надихається на вчинки, долає свою лінь і страхи.