Корпоративні подарунки: різновиди та як обирати

Корпоративні подарунки сприятливо позначаються на іміджі організації. Такий подарунок буде постійним нагадуванням про компанію для клієнтів чи партнерів, поступово формуючи у підсвідомості позитивний образ цього бренду.

Важливо, щоб такий подарунок був якісним, практичним та функціональним. Адже чергова марна дрібничка, яка буде роками припадати пилом на полиці серед десятків аналогічних, або відразу полетить у сміттєвий кошик, мало кого порадує. Щоб створити корпоративні подарунки, які неодмінно матимуть успіх, варто звернутися до продукції Contigo. Під цим всесвітньо відомим американським брендом вже майже 20 років створюється інноваційний термопосуд. Найпопулярнішими видами продукції Contigo вважаються термоси, пляшки для води та термокухлі.

Опис

Вся продукція Contigo відрізняється бездоганною якістю та відноситься до преміум сегменту. Звернувшись до продукції бренду, можна підібрати оригінальні та корисні подарунки до будь-якої дати. Логотип компанії буде розміщений на самому видному місці, щоб він залишався в пам’яті, і в той же час не ліз у вічі дуже нав’язливо.

Висока якість нанесеної щодо гравіювання чи друку постійно призводить клієнтів у захват. Щоб переконатися у відповідності до реальних можливостей компанії її обіцянок, можна ознайомитися з численними фото готових робіт, а також відгуками клієнтів у мережі.

Замовник може запропонувати свою оригінальну ідею брендування або скористатися вже готовими варіантами.

Послуги

У перелік послуг компанії входять такі види робіт:

  1. Нанесення лазерного гравіювання. Для такої роботи характерна висока точність, акуратність виконання. Готове гравіювання виглядає дуже вишукано і служить прикрасою виробу.
  2. Друк логотипу можливий одним із двох способів: шовкотрафаретним або ультрафіолетовим. Кожна з цих технологій має певні особливості та переваги. Дізнатися про них докладніше можна у ході консультації з фахівцем компанії.
  3. Кожен товар міститься в індивідуальному крафтовому впакуванні. Така упаковка надає виробу більш солідного стильного вигляду, і, крім того, є свідченням турботи про екологію.
  4. Візуалізація проекту перед втіленням здійснюється безкоштовно. Це необхідно для того, щоб замовник заздалегідь склав уявлення про результати робіт і своєчасно вніс корективи.

Готова продукція доставляється у всій країні.