Як працювати з товарною біржею UBase та її можливості

UBase – товарна біржа, спеціалізація якої – допомога клієнтам в участі в аукціоні Прозоро.Продажі.

Багато вітчизняних та європейських компаній високо оцінили електронний аукціон Прозоро та можливості, які він забезпечує своїм учасникам. Тому багато новачків та активних гравці ринку розглядають можливість взяти участь в ньому. Але самостійно вибудувати стратегію та розібратися у внутрішній архітектурі аукціону досить складно. Завдання торгової біржі UBase – допомогти своїм клієнтам там, де їх особистого досвіду участі у віртуальних аукціонах не вистачає.

Якщо вас зацікавив проект, ви знайдете докладний опис тут, перейшовши за посиланням. На сайті ви знайдете максимум корисної інформації, на базі якої сформуєте більш повне уявлення про даний сервіс. У разі необхідності ви завжди можете зв’язатися с менеджерами та звернутися до них за більш розгорнутою консультацією.

Специфіка участі в аукціоні Прозоро

Щоб мати шанс на відповідний результат, необхідно на першочерговому етапі розробити інвестиційну стратегію, перевірити лот та розрахувати можливість формування прибутку. Без відповідного досвіду зробити це буде вкрай важко. Тому у разі появлення подібної необхідності ви завжди можете звернутися по допомогу до фахівців команди UBase.

Головні переваги співпраці з командою UBase

Чому варто звернутися саме до торговельної біржі UBase – її основні конкурентні переваги у порівнянні з іншими подібними компаніями:

  • висока кваліфікація відповідних фахівців у юридичному та економічному сегменті. Це служить запорукою того, що будь-який формат закупівлі буде проводитися в інтересах клієнта, при тому максимально швидко без шкоди для кінцевого результату;
  • відкритість до співпраці як з українськими, так й іноземними клієнтами;
  • наявність відповідної акредитації, що дозволяє компанії надавати послуги в сегменті електронних торгів Прозоро. Це означає, що супроводження компанії відбувається у повністю легальному законодавчому полі;
  • розробка чіткої інвестиційної стратегії для будь-якого клієнта, яка залежить від його цілей.

Аналітики торговельної біржі UBase надають послуги клієнтам у нетиповому форматі, оскільки роблять акцент на максимальній користі, яку компанія, яка звернулася до них за допомогою, може отримати під час участі в електронному аукціоні. Сама стратегія прописується у відповідному документі.