Аудит персоналу для компаній: правила та етапи

Ви хоча б раз шукали персонал для своєї компанії? Якщо так, то вам відомо, наскільки складно досягти бажаних результатів.

Запропонований аудит персоналу компанією «VIP HR» виправдає ваші очікування. Варто роздивитися особливості співробітництва з цією організацією.

Які послуги пропонує рекрутингова компанія «VIP HR»?

Вас цікавлять тільки кваліфіковані співробітники? Плануєте розширювати свій штат? Тоді варто передати відповідне завдання на аутсорсинг.

Ця компанія знаходить кадри в різноманітних сферах діяльності:

  • продовольчі підприємства;
  • реклама та маркетинг;
  • юриспруденція;
  • логістика;
  • топ-менеджмент і так далі.

Спеціалісти можуть підібрати вузьких фахівців, база регулярно поповнюється. Корпоративна культура кожної організації приймається до уваги. Професіонали дуже уважно відносяться до своїх завдань, не підводять очікування клієнтів. Ви не пошкодуєте про те, що звернулися саме сюди за допомогою.

Як проводиться пошук персоналу на аутсорсинг для підприємств?

Спеціалісти дуже ретельно досліджують ринок, швидко фільтрують той персонал, що є нецільовим та недостатньо компетентним. Особливості виконання ними завдань:

  1. Фахівці компанії ретельно переглянуть резюме кандидатів, відберуть найкращих спеціалістів. З ними проводиться перший етап співбесіди, котрий дозволить зрозуміти, хто не може працювати на підприємстві.
  2. Керівники зустрічаються з цільовими кадрами, які відповідають вимогам компанії, а також мають високі особистісні якості, цінний досвід.
  3. Якщо персонал стикається зі складнощами під час адаптації в колективі, спеціалісти будуть супроводжувати його в перші тижні.
  4. Рекрутинг передбачає гарантійні зобов’язання з боку компанії. Якщо ви бачите, що фахівець не може впоратися з своїми завданнями, його буде швидко замінено іншим спеціалістом.
  5. Професіонали підвищують ефективність кожного спеціаліста. Напрямки навчання, пов’язані з підбором і управлінням персоналом, це далеко не єдина пропозиція від компанії.

До того ж, ви зможете розраховувати на те, що спеціалісти проведуть детальні консультації. Вони стосуються правил вибору спеціалістів для роботи у вашій організації, тому ви обов’язково будете задоволені результатами.

Якщо вас цікавить пошук співробітників, зверніться до компанії «VIP HR». Ви не пошкодуєте про гроші, що було вкладено у допомогу професіоналів, адже вони пропонують дійсно якісні послуги!