General Tire Snow Grabber: чому треба обирати саме їх

Дана модель розроблена спеціально для позашляховиків та кросоверів. Вона гарантує максимальний комфорт у будь-яких умовах експлуатації.

Шини General Tire Snow Grabber поступили у продаж ще у 2017 році та одразу зайняли провідне місце серед покришок. Вони відрізняються високою якістю, тривалим терміном служби, міцністю, надійністю, практичністю.

До найбільш актуальних типорозмірів відносяться наступні варіанти: 225/60 R18 (до 900 кг/V, до 240 км/год)б 225/65 R17 (до 950 кг/H, до 210 км/год), 205/70 R15 (до 710 кг/T, до 190 км/год), 215/65 R16 (до 750 кг/H, до 210 км/год). Також представлені інші моделі, завдяки чому кожен автомобіліст зможе підібрати найбільш відповідні для себе покришки.

Колеса General Tire Snow Grabber гарантують високу прохідність на обледенілому або засніженому дорожньому покриттю, стійке керування навіть на слизькій поверхні, гарний механічний та акустичний комфорт. Вони практично безшумні, завдяки чому водій може не відволікатися під час руху.

Головні переваги

Під час розробки дизайну даної моделі використовувалися найкращі методики та технології. Наприклад, за максимальну продуктивність протекторного малюнка відповідає технологія Tracgen. Завдяки їй гума General Tire Snow Grabber отримала модифіковану геометрію та повністю нове розташування спеціальних блоків.

Протектор складається з декількох деталей:

  • центральні ребра жорсткості, складені із чотирикутних блоків;
  • шашки ромбоподібної форми, які мають загострені грані та кути, оточені дренажними каналами;
  • блоки витягнутої форми, складені з плечових областей.

Завдяки різній конфігурації блоків зимові шини зберігають стійкість на будь-якому дорожньому полотні. Дренажна система каналів грає одну з головних ролей через те, що до її складу входять поперечні та поздовжені жолобки, дозволяючи швидко відводити різноманітний бруд, вологу та талий сніг.

Особливості

Дренажні канали, що проходять проміж блоків, запобігають акваплануванню під час руху по вологому асфальту. Використані при розробці технології гарантують стійкість до різноманітних ушкоджень, захист від деформацій навіть при максимально високому навантажені.

Гума General Tire забезпечують відмінне зчеплення з будь-яким покриттям, акустичний затишок. Також вони мають підвищену міцність внутрішньої конструкції, що обумовлено використанням брекера з металу. Навантаження рівномірно розподіляється між усіма деталями протектору, що суттєво збільшує строк експлуатації виробу.

Підвищення тяглової сили та зменшення довжини гальмового шляху забезпечується завдяки плечових блоків, які досить широкі та збільшують пляму контакту покришки. Бічні стінки відрізняються макроблоками, які на зовнішній плечовій частині формують спеціальні зчіпні грані. Також зимові шини General Tire Snow Grabber можуть швидко відчищатися від бруду та снігу, мають підвищену прохідність навіть по кучугурах.